Welkom bij ons
Kom genieten van een
(h)eerlijke keuken!
Restaurant
La Pomme de Pin
Het Concept
Menu
We zijn geopend van woensdag- tot zaterdagavond en op zaterdag- en zondagmiddag.
Tijdens de schoolvakanties zijn we 7/7 geopend voor lunch en diner.
Ontbijt
€ 18 p.p. (4-12 jaar: €9)
(Elke dag geserveerd van 8.00 tot 10.00 uur)
Begin uw dag goed met ons heerlijke continentale ontbijt.
Op het menu: Een mooie buffet met warme en koude, zoete en hartige producten.
NB: Online reserveren is alleen voor klanten die niet in het hotel verblijven.
Lunchmenu
(Beschikbaar tussen 12u en 14u, weekends en schoolvakanties)
Hoofdgerechten om te delen (of niet…):
- Soep van de dag met knoflookbrood – 9
- Mini-Samosas met groenten (vegetarisch) – 9
- Kleine gelakte kippenbrochetjes – 9
- Vientnamese mini-loempias (vegetarisch) – 12
- Croque-monsieur op een spiesje – 14
- Croque-twee kazen op een spiesje – 14
- Grote plank met verse producten – 16
- Grote plank assortiment van warme producten – 16
Desserts :
- Potje ijs van de boerderij Paquet – 4,5
A la carte
Voorgerechten
- Kroketten van wild, garnalensalade en veenbessencoulis – 17
- Gravlax van zalm met “Lupulus Hibernatus” en eekhoorntjesbrood,
selderijcrème en citroenparels – 18 - Huisgemaakte everzwijnterrine met armagnac en geroosterde pistachenoten,
paddestoelenboter van PDP, rucola en walnoten – 19 - Op lage temperatuur gegaard eitje van de boerderij Paquet (Morville), aardappelpuree met halfgezouten
boter, rode linzen, braadjus en gerookte spekblokjes – 17 - Appeltaartje met eendenlever en reductie van Melfor (zoete azijn) – 21
Hoofdgerechten
- Everzwijnstoofpot, gekarameliseerd witloof, gegrilde ui, boskoopappel met veenbessen en dennenappelkroketjes – 26
- Puntalette (kleine pasta) in risottostijl met boschampignons en kruidenolie – 22
Met scampi’s – 30 - Zeebaarsfilet, puree van aardappelen en bloemkool, botersla, wittewijnsaus en gestoofde prei – 27
- Hertenbiefstuk met pepersaus en wintergarnituur – 30
- Gebakken camembert, gepofte aardappelen, fijne vleeswaren van FAR (Izier) en gemengde salade – 24
Desserts – 11
- Gekarameliseerde hazelnoot-pralinécrème
- Drie soesje met speculaas, banketbakkersroom en chocoladesaus
- Appel-tatin met karamelijs en vanillesaus
- Dame blanche
Gourmetmenu
€ 45 p.p.
Maak je keuze uit een voor- hoofdgerecht en dessert
Voorgerechten
- Kroket van wild, garnalensalade en veenbessencoulis
- Gravlax van zalm met “Lupulus Hibernatus” en eekhoorntjesbrood,
selderijcrème en citroenparels - Huisgemaakte everzwijnterrine met armagnac en geroosterde pistachenoten,
paddestoelenboter van PDP, rucola en walnoten
Hoofdgerechten
- Puntalette (kleine pasta) in risottostijl met boschampignons en kruidenolie
Met scampi’s (+6€) - Gebakken camembert, gepofte aardappelen, fijne vleeswaren van FAR (Izier) en gemengde salade
Desserts
- Taartje van citroen en bobbessen, coulis van rode vruchten
- Appel-tatin met karamelijs en vanillesaus
- Dame blanche
Brasserie menu
€ 36 p.p.
- Cappuccino van aardpeer en pastinaak, opgeklopte kastanjecrème
- Everzwijnstoofpot, gekarameliseerd witloof, gegrilde ui, boskoopappel met veenbessen en dennenappelkroketjes
- Dessert van de dag
Voor onze kleintjes (4 – 12 jaar)
Hoofdgerecht + dessert
€ 15 p.p.
Beschikbaar van woensdagavond tot zaterdagavond van 18 tot 21 uur.
Tijdens schoolvakanties 7/7.
Hoofdgerechten
- Pasta met ham en kaas
- Worst met appelmoes
- Krokante kip met tartaar
- Beignets van koolvis uit Alaska
Deze gerechten worden geserveerd met een slaatje en frieten.
Op verzoek kunnen de frieten worden vervangen door aardappelen, aardappelkrokettjes of tagliatelle.
Desserts
- Ijs smaakje van de dag
Bij restaurant La Pomme de Pin draait alles om smaak, versheid en duurzaamheid.
Onze keukenbrigade werkt nauw samen met lokale producenten en leveranciers om de meest heerlijke gerechten te creëren.
- Aux Saveurs des Dolmens te Wéris
- Grafé Lecocq te Namur
- Delhaye te Marche-en-Famenne
- Fromagerie Vasedel (Houffalize)
- F.A.R. Salaisons te Izier
- Brasserie Minne te Baillonville
- Brasserie Lupulus te Gouvy
- Brasserie de la Lesse te Dinant
Vind het antwoord op al uw vragen
- Grote gratis parkeerplaats met 6 elektrische laadpalen.
- Je hond is welkom, echter enkel op het terras.
- Toegankelijk voor roltoelgebruikers (aangepast toilet, geen treden, stoelverhoger voor tafels).
- Gratis WiFi ter plaatse.
- Mogelijkheid tot privatisatie.
- Reserveren wordt aanbevolen.
- Heb je allergieën of intoleranties? We adviseren je graag en passen onze gerechten waar mogelijk aan je behoeften aan.
Ontbijt
Ontbijt
€ 18 p.p. (4-12 jaar: €9)
(Elke dag geserveerd van 8.00 tot 10.00 uur)
Begin uw dag goed met ons heerlijke continentale ontbijt.
Op het menu: Een mooie buffet met warme en koude, zoete en hartige producten.
NB: Online reserveren is alleen voor klanten die niet in het hotel verblijven.
Lunchmenu
Lunchmenu
(Beschikbaar tussen 12u en 14u, weekends en schoolvakanties)
Hoofdgerechten om te delen (of niet…):
- Soep van de dag met knoflookbrood – 9
- Mini-Samosas met groenten (vegetarisch) – 9
- Kleine gelakte kippenbrochetjes – 9
- Vientnamese mini-loempias (vegetarisch) – 12
- Croque-monsieur op een spiesje – 14
- Croque-twee kazen op een spiesje – 14
- Grote plank met verse producten – 16
- Grote plank assortiment van warme producten – 16
Desserts :
- Potje ijs van de boerderij Paquet – 4,5
A la carte (avond)
A la carte
Voorgerechten
- Kroketten van wild, garnalensalade en veenbessencoulis – 17
- Gravlax van zalm met “Lupulus Hibernatus” en eekhoorntjesbrood,
selderijcrème en citroenparels – 18 - Huisgemaakte everzwijnterrine met armagnac en geroosterde pistachenoten,
paddestoelenboter van PDP, rucola en walnoten – 19 - Op lage temperatuur gegaard eitje van de boerderij Paquet (Morville), aardappelpuree met halfgezouten
boter, rode linzen, braadjus en gerookte spekblokjes – 17 - Appeltaartje met eendenlever en reductie van Melfor (zoete azijn) – 21
Hoofdgerechten
- Everzwijnstoofpot, gekarameliseerd witloof, gegrilde ui, boskoopappel met veenbessen en dennenappelkroketjes – 26
- Puntalette (kleine pasta) in risottostijl met boschampignons en kruidenolie – 22
Met scampi’s – 30 - Zeebaarsfilet, puree van aardappelen en bloemkool, botersla, wittewijnsaus en gestoofde prei – 27
- Hertenbiefstuk met pepersaus en wintergarnituur – 30
- Gebakken camembert, gepofte aardappelen, fijne vleeswaren van FAR (Izier) en gemengde salade – 24
Desserts – 11
- Gekarameliseerde hazelnoot-pralinécrème
- Drie soesje met speculaas, banketbakkersroom en chocoladesaus
- Appel-tatin met karamelijs en vanillesaus
- Dame blanche
Onze menu's (avond)
Gourmetmenu
€ 45 p.p.
Maak je keuze uit een voor- hoofdgerecht en dessert
Voorgerechten
- Kroket van wild, garnalensalade en veenbessencoulis
- Gravlax van zalm met “Lupulus Hibernatus” en eekhoorntjesbrood,
selderijcrème en citroenparels - Huisgemaakte everzwijnterrine met armagnac en geroosterde pistachenoten,
paddestoelenboter van PDP, rucola en walnoten
Hoofdgerechten
- Puntalette (kleine pasta) in risottostijl met boschampignons en kruidenolie
Met scampi’s (+6€) - Gebakken camembert, gepofte aardappelen, fijne vleeswaren van FAR (Izier) en gemengde salade
Desserts
- Taartje van citroen en bobbessen, coulis van rode vruchten
- Appel-tatin met karamelijs en vanillesaus
- Dame blanche
Brasserie menu
€ 36 p.p.
- Cappuccino van aardpeer en pastinaak, opgeklopte kastanjecrème
- Everzwijnstoofpot, gekarameliseerd witloof, gegrilde ui, boskoopappel met veenbessen en dennenappelkroketjes
- Dessert van de dag
Voor onze kleintjes (avond)
Voor onze kleintjes (4 – 12 jaar)
Hoofdgerecht + dessert
€ 15 p.p.
Beschikbaar van woensdagavond tot zaterdagavond van 18 tot 21 uur.
Tijdens schoolvakanties 7/7.
Hoofdgerechten
- Pasta met ham en kaas
- Worst met appelmoes
- Krokante kip met tartaar
- Beignets van koolvis uit Alaska
Deze gerechten worden geserveerd met een slaatje en frieten.
Op verzoek kunnen de frieten worden vervangen door aardappelen, aardappelkrokettjes of tagliatelle.
Desserts
- Ijs smaakje van de dag
Lokale leveranciers
Bij restaurant La Pomme de Pin draait alles om smaak, versheid en duurzaamheid.
Onze keukenbrigade werkt nauw samen met lokale producenten en leveranciers om de meest heerlijke gerechten te creëren.
- Aux Saveurs des Dolmens te Wéris
- Grafé Lecocq te Namur
- Delhaye te Marche-en-Famenne
- Fromagerie Vasedel (Houffalize)
- F.A.R. Salaisons te Izier
- Brasserie Minne te Baillonville
- Brasserie Lupulus te Gouvy
- Brasserie de la Lesse te Dinant
Veel gestelde vragen
Vind het antwoord op al uw vragen
- Grote gratis parkeerplaats met 6 elektrische laadpalen.
- Je hond is welkom, echter enkel op het terras.
- Toegankelijk voor roltoelgebruikers (aangepast toilet, geen treden, stoelverhoger voor tafels).
- Gratis WiFi ter plaatse.
- Mogelijkheid tot privatisatie.
- Reserveren wordt aanbevolen.
- Heb je allergieën of intoleranties? We adviseren je graag en passen onze gerechten waar mogelijk aan je behoeften aan.
Op zoek naar een locatie om een privé- of bedrijfsevenement te organiseren?
Bekijk onze mogelijkheden en zalen voor je evenementen (van 20 tot 300 personen).
Onze medewerkers zullen alles in het werk stellen om er een onvergetelijke dag van te maken.
Boek een privétafel of een culinaire workshop met onze chef-kok (max 12 personen).
Geen zin meer om te rijden? Boek een overnachting ter plaatse
Combineer uw culinaire ervaring met een verblijf in een superiorkamer (infrarood) of wellnesskamer (privé sauna, regendouche en bubbelbad): ontspanning gegarandeerd!
Als gezin :
Op zoek naar eenvoud? Geniet van de nabijheid van de comfortkamers (4 tot 6 personen) om de kinderen na de maaltijd snel naar bed te brengen.