Welkom bij ons
Kom genieten van een
(h)eerlijke keuken!
Restaurant
La Pomme de Pin
Het Concept
Menu
We zijn het hele jaar door geopend op vrijdag en zaterdagavond en zaterdag- en zondagmiddag.
Tijdens de schoolvakanties zijn we 7/7 geopend voor lunch en diner.
Saint Patrick’s Weekend
(14 & 15/03/2025)
Bieren
Green Pils – 3.5
Guinness 33cl – 6
Hoofdgerechten
Irish Stew – 26
(Iers stoofvlees met Guinness)
Noix d’entrecôte Irlandaise grillée au Kamado – 30
Desserts
Appelcrumble en gezouten caramel-ijs – 11
Irish Coffee traditionnel – 10
A la carte
Voorgerechten
- Cappuccino van asperges, bieslook – 12
- Mousse van gerookte forel, crème van dille en limoen, toast – 17
- Geroosterd mergbeen, gebakken paddenstoelen, toast – 18
- Tagliata van kalfsvlees, gesneden citroengras en sojasaus, gekonfijte tomaat met aromatische kruide – 17
- Ei 63° van de Paquet boerderij (Morville), hollandaisesaus, aspergepunten en croutons – 16
Hoofdgerechten
- Casserole van runderwang met bruine Chouffe, wintergarnituur, aardappelkroketjes – 26
- Eendenborstfilet met rode vruchten, gekarameliseerd witloof, gebraden rode ui – 26
- Pappardelle met tomatensaus en aubergine « graffiti » (bio), geraspte pecorino ramano – 21
Met scampi’s – 27 - Gele gevogelte supreme, fijne champagnesaus, seizoensgarnituur – 23
- Rug van skrei met asperges, geroosterde tomaat en gebakken champignons, puree– 29
Desserts – 11
- Taartje van chocolade-hazelnoot, crème anglaise
- Gebraden mandarijn met honing en tijm, yoghurtijs
- Crème brûlée met koffie
- Soepje van citrusvruchten, vanille-ijs
Gourmetmenu
€ 45 p.p.
Maak je keuze uit één voor-, hoofd- en nagerecht
Voorgerechten
- Cappuccino van asperges, bieslook
- Geroosterd mergbeen, gebakken paddenstoelen, toast
- 1/2 camembert in de oven, gebakken ‘cornes de gatte’ (aardappelen), gepekelde producten van F.A.R. (Izier)
Hoofdgerechten
- Eendenborstfilet met rode vruchten, gekarameliseerd witloof, gebraden rode ui
- Pappardelle met tomatensaus en aubergine « graffiti » (bio), geraspte pecorino ramano – 21
Supplement van scampi’s (+3€) - Gele gevogelte supreme, fijne champagnesaus, seizoensgarnituur
Desserts
- Taartje van chocolade-hazelnoot, crème anglaise
- Crème brûlée met koffie
- Soepje van citrusvruchten, vanille-ijs
Brasserie menu
€ 36 p.p.
Voor- hoofdgerecht en dessert
- Mechelse koekoek kroketten
- Gehaktballetjes met jagersaus, frietjes en gemengde salade
- Keuze uit 2 bolletjes ijs
Onze ijssmaken: vanille, chocolade, aardbei
Onze sorbetsmaken: citroen, framboos, peer
Voor onze kleintjes (4 – 12 jaar)
Hoofdgerecht + dessert
€ 15 p.p.
Beschikbaar van woensdagavond tot zaterdagavond van 18 tot 21 uur.
Tijdens schoolvakanties 7/7.
Hoofdgerechten
- Pasta met ham en kaas
- Balletjes in jagersaus
- Krokante kipnuggets
- Beignets van koolvis uit Alaska
Deze gerechten worden geserveerd met een slaatje en frieten.
Op verzoek kunnen de frieten worden vervangen door puree of tagliatelle.
Desserts
- Milkshake met smaakje van de dag
Bij restaurant La Pomme de Pin draait alles om smaak, versheid en duurzaamheid.
Onze keukenbrigade werkt nauw samen met lokale producenten en leveranciers om de meest heerlijke gerechten te creëren.
- Aux Saveurs des Dolmens te Wéris
- Grafé Lecocq te Namur
- Delhaye te Marche-en-Famenne
- Fromagerie Vasedel (Houffalize)
- F.A.R. Salaisons te Izier
- Brasserie Minne te Baillonville
- Brasserie Lupulus te Gouvy
- Brasserie de la Lesse te Dinant
Vind het antwoord op al uw vragen
- Grote gratis parkeerplaats met 6 elektrische laadpalen.
- Je hond is welkom, echter enkel op het terras.
- Toegankelijk voor roltoelgebruikers (aangepast toilet, geen treden, stoelverhoger voor tafels).
- Gratis WiFi ter plaatse.
- Mogelijkheid tot privatisatie.
- Reserveren wordt aanbevolen.
- Heb je allergieën of intoleranties? We adviseren je graag en passen onze gerechten waar mogelijk aan je behoeften aan.
Saint Patrick's Weekend
Saint Patrick’s Weekend
(14 & 15/03/2025)
Bieren
Green Pils – 3.5
Guinness 33cl – 6
Hoofdgerechten
Irish Stew – 26
(Iers stoofvlees met Guinness)
Noix d’entrecôte Irlandaise grillée au Kamado – 30
Desserts
Appelcrumble en gezouten caramel-ijs – 11
Irish Coffee traditionnel – 10
A la carte (avond)
A la carte
Voorgerechten
- Cappuccino van asperges, bieslook – 12
- Mousse van gerookte forel, crème van dille en limoen, toast – 17
- Geroosterd mergbeen, gebakken paddenstoelen, toast – 18
- Tagliata van kalfsvlees, gesneden citroengras en sojasaus, gekonfijte tomaat met aromatische kruide – 17
- Ei 63° van de Paquet boerderij (Morville), hollandaisesaus, aspergepunten en croutons – 16
Hoofdgerechten
- Casserole van runderwang met bruine Chouffe, wintergarnituur, aardappelkroketjes – 26
- Eendenborstfilet met rode vruchten, gekarameliseerd witloof, gebraden rode ui – 26
- Pappardelle met tomatensaus en aubergine « graffiti » (bio), geraspte pecorino ramano – 21
Met scampi’s – 27 - Gele gevogelte supreme, fijne champagnesaus, seizoensgarnituur – 23
- Rug van skrei met asperges, geroosterde tomaat en gebakken champignons, puree– 29
Desserts – 11
- Taartje van chocolade-hazelnoot, crème anglaise
- Gebraden mandarijn met honing en tijm, yoghurtijs
- Crème brûlée met koffie
- Soepje van citrusvruchten, vanille-ijs
Menu 'Gourmet' (avond)
Gourmetmenu
€ 45 p.p.
Maak je keuze uit één voor-, hoofd- en nagerecht
Voorgerechten
- Cappuccino van asperges, bieslook
- Geroosterd mergbeen, gebakken paddenstoelen, toast
- 1/2 camembert in de oven, gebakken ‘cornes de gatte’ (aardappelen), gepekelde producten van F.A.R. (Izier)
Hoofdgerechten
- Eendenborstfilet met rode vruchten, gekarameliseerd witloof, gebraden rode ui
- Pappardelle met tomatensaus en aubergine « graffiti » (bio), geraspte pecorino ramano – 21
Supplement van scampi’s (+3€) - Gele gevogelte supreme, fijne champagnesaus, seizoensgarnituur
Desserts
- Taartje van chocolade-hazelnoot, crème anglaise
- Crème brûlée met koffie
- Soepje van citrusvruchten, vanille-ijs
Brasseriemenu (avond)
Brasserie menu
€ 36 p.p.
Voor- hoofdgerecht en dessert
- Mechelse koekoek kroketten
- Gehaktballetjes met jagersaus, frietjes en gemengde salade
- Keuze uit 2 bolletjes ijs
Onze ijssmaken: vanille, chocolade, aardbei
Onze sorbetsmaken: citroen, framboos, peer
Voor onze kleintjes (avond)
Voor onze kleintjes (4 – 12 jaar)
Hoofdgerecht + dessert
€ 15 p.p.
Beschikbaar van woensdagavond tot zaterdagavond van 18 tot 21 uur.
Tijdens schoolvakanties 7/7.
Hoofdgerechten
- Pasta met ham en kaas
- Balletjes in jagersaus
- Krokante kipnuggets
- Beignets van koolvis uit Alaska
Deze gerechten worden geserveerd met een slaatje en frieten.
Op verzoek kunnen de frieten worden vervangen door puree of tagliatelle.
Desserts
- Milkshake met smaakje van de dag
Lokale leveranciers
Bij restaurant La Pomme de Pin draait alles om smaak, versheid en duurzaamheid.
Onze keukenbrigade werkt nauw samen met lokale producenten en leveranciers om de meest heerlijke gerechten te creëren.
- Aux Saveurs des Dolmens te Wéris
- Grafé Lecocq te Namur
- Delhaye te Marche-en-Famenne
- Fromagerie Vasedel (Houffalize)
- F.A.R. Salaisons te Izier
- Brasserie Minne te Baillonville
- Brasserie Lupulus te Gouvy
- Brasserie de la Lesse te Dinant
Veel gestelde vragen
Vind het antwoord op al uw vragen
- Grote gratis parkeerplaats met 6 elektrische laadpalen.
- Je hond is welkom, echter enkel op het terras.
- Toegankelijk voor roltoelgebruikers (aangepast toilet, geen treden, stoelverhoger voor tafels).
- Gratis WiFi ter plaatse.
- Mogelijkheid tot privatisatie.
- Reserveren wordt aanbevolen.
- Heb je allergieën of intoleranties? We adviseren je graag en passen onze gerechten waar mogelijk aan je behoeften aan.
Op zoek naar een locatie om een privé- of bedrijfsevenement te organiseren?
Bekijk onze mogelijkheden en zalen voor je evenementen (van 20 tot 300 personen).
Onze medewerkers zullen alles in het werk stellen om er een onvergetelijke dag van te maken.
Boek een privétafel of een culinaire workshop met onze chef-kok (max 12 personen).
Geen zin meer om te rijden? Boek een overnachting ter plaatse
Combineer uw culinaire ervaring met een verblijf in een superiorkamer (infrarood) of wellnesskamer (privé sauna, regendouche en bubbelbad): ontspanning gegarandeerd!
Als gezin :
Op zoek naar eenvoud? Geniet van de nabijheid van de comfortkamers (4 tot 6 personen) om de kinderen na de maaltijd snel naar bed te brengen.