Welkom bij ons
Kom genieten van een
(h)eerlijke keuken!
Restaurant
La Pomme de Pin
Het Concept
Menu
We zijn het hele jaar door geopend van woensdag- tot zaterdagavond en van vrijdag- tot zondagmiddag.
Tijdens de schoolvakanties zijn we 7/7 geopend voor lunch en diner.
Tijdens de kerstvakantie zijn we elke dag geopend, m.u.v. 24 december.
We zijn open op 25 en 31 december met een feestelijk menu. Op 1 januari 2025 serveren we de traditionele nieuwjaarszuurkool.
Wacht niet te lang met het reserveren van je tafel!
Lunch
Beschikbaar van vrijdag tot zondag van 12 tot 15 uur.
Tijdens schoolvakanties 7/7.
Hoofdgerechten
- Orientaalse soep – 9
- Croque-monsieur op een spiesje – 14
- Croque-twee kazen op een spiesje – 14
- Koude pastasalade met rode pesto en Italiaanse garnituur – 14
Supplement kippenreeptjes – 4 - Bruschetta met groene pesto, kerstomaatjes en sardines op een bedje van rucola – 16
Desserts – 11
- Soepje van citrusfruit met zachte kruiden, vanille-ijs
- Ijsbordje, 3 bollen
Onze ijssmaken: vanille, chocolade, aardbei
Onze sorbetsmaken: citroen, framboos, peer
Beschikbaar van vrijdag tot zondag van 12 tot 21 uur.
- Aperitiefplankje met verse producten om te delen (2 pers.) – 12
- Potje ijs van de boerderij Paquet – 4,5
A la carte
Beschikbaar van woensdag tot zaterdag van 18 tot 21 uur.
Tijdens schoolvakanties van maandag tot zaterdag van 18 tot 21 uur.
Voorgerechten
- Gepocheerd ei van hoeve Paquet (Morville), puree van bintjes met kervel en tijm, gerookte schelvis en haringeitjes – 16
- Meloen en artisanale gerookte ham van F.a.r. (Izier), espuma de burrata en pesto van rucola – 15
- Gazpacho van het huis (komkommer, gele en rode paprika, look, tomaten, witte uiten) brunoises en pijnboompitten – 12
- Tartaar van tomaat en komkommer, gerookte zalm, tzatzíki – 15
- Tagliata van rund (+- 120 gr), rucola, kappertjes, vierge olie en balsamicocrème, gebraden kerstomaatjes – 18
Hoofdgerechten
- Gebraden haantje, Provençaalse saus, frieten, gemengd slaatje – 23
- Tagliata van rund (+- 220 gr) op Italiaanse wijze, verse tagliatelle, gekonfijte tomaten, parmezaan en rucola – 25
- Zeebaarsfilets, malse worteltjes, geprakte aardappelen met fijne uitjes, Chimichurrisaus – 27
- Onze gegrilde burger met Kamado, ketchup van het huis, kaassaus, fijngeknipte little gem en crispy uitjes – 23
- Groentetaart, geitenkaas Pèlemont « fromagerie Vasedel » (Houffalize), vinaigrettteslaatje – 18
- Onze Caesarsalade, wilde Argentijnse garnalen, kalkoen, little gem en garnituur – 21
- Côte à l’os charolaise 2 personen (+- 1.200 gr), bearnaisesaus, aardappel in de schil, salade van hardgekookte eieren – 70 voor 2
(bleu of saignant – dezelfde gaartijd voor beide personen)
Desserts – 11
- Schuimtaartje met passievrucht
- Soepje van citrusfruit met zachte kruiden, vanille-ijs
- Crème brûlée
- Ijsbordje, 3 bollen
Onze ijssmaken: vanille, chocolade, aardbei
Onze sorbetsmaken: citroen, framboos, peer
Brasserie menu – € 34
Beschikbaar van woensdagavond tot zaterdagavond van 18 tot 21 uur.
Tijdens schoolvakanties van maandag tot zaterdag van 18 tot 21 uur.
Voor- hoofdgerecht en dessert
- Kaaskroketten
- Gehaktballetjes met tomatensaus, frietjes en gemengde salade
- Keuze uit 2 bolletjes ijs
Onze ijssmaken: vanille, chocolade, aardbei
Onze sorbetsmaken: citroen, framboos, peer
Gourmetmenu – € 45
Beschikbaar van woensdag- tot zaterdagavond van 18 tot 21 uur.
Tijdens schoolvakanties van maandag tot zaterdag van 18 tot 21 uur.
Maak je keuze uit één voor-, hoofd- en nagerecht
Voorgerechten
- Gepocheerd ei van hoeve Paquet (Morville), puree van bintjes met kervel en tijm, gerookte schelvis en haringeitjes
- Meloen en artisanale gerookte ham van F.a.r. (Izier), espuma de burrata en pesto van rucola
- Gazpacho van het huis (komkommer, gele en rode paprika, look, tomaten, witte uiten) brunoises en pijnboompitten
- Tartaar van tomaat en komkommer, gerookte zalm, tzatzíki
- Suggestie van de dag
Hoofdgerechten
- Gebraden haantje, Provençaalse saus, frieten, gemengd slaatje
- Tagliata van rund (+- 220 gr) op Italiaanse wijze, verse tagliatelle, gekonfijte tomaten, parmezaan en rucola
- Onze gegrilde burger met Kamado, ketchup van het huis, kaassaus, fijngeknipte little gem en crispy uitjes
- Onze Caesarsalade, wilde Argentijnse garnalen, kalkoen, little gem en garnituur
- Suggestie van de dag
Desserts
- Schuimtaartje met passievrucht
- Soepje van citrusfruit met zachte kruiden, vanille-ijs
- Crème brûlée
- Ijsbordje, 3 bolletjes ijs of sorbet naar keuze
- Suggestie van de dag
Voor onze kleintjes (4 – 12 jaar)
Hoofdgerecht + dessert – € 15
Beschikbaar van woensdagavond tot zaterdagavond van 18 tot 21 uur.
Tijdens schoolvakanties 7/7.
Hoofdgerechten
- Pasta met ham en kaas
- Balletjes in tomatensaus
- Krokante kipfilet
- Zeebaarsfilet meunière
Deze gerechten worden geserveerd met een slaatje en frieten.
Op verzoek kunnen de frieten worden vervangen door puree of tagliatelle.
Desserts
- Bolletje ijs of sorbet naar keuze
Onze ijssmaken: vanille, chocolade, aardbei
Onze sorbetsmaken: citroen, framboos, peer
Zondagavond Menu
Beschikbaar op zondagavond van 18 tot 21 uur.
Voorgerechten
- Kaaskroketten – 12
- Orientaalse soep – 9
- Gazpacho van het huis (komkommer, gele en rode paprika, look, tomaten, witte uiten) brunoises en pijnboompitten – 12
- Bruschetta met groene pesto, kerstomaatjes en sardines op een bedje van rucola – 16
Hoofdgerechten
- Koude pastasalade met rode pesto en Italiaanse garnituur – 14
Supplement kippenreeptjes – 4 - Gebraden haantje, Provençaalse saus, frieten, gemengd slaatje – 23
- Onze Caesarsalade, wilde Argentijnse garnalen, kalkoen, little gem en garnituur – 21
- Gehaktballetjes met tomatensaus, frietjes en gemengde salade – 20
- Onze gegrilde burger met Kamado, ketchup van het huis, kaassaus, fijngeknipte little gem en crispy uitjes – 2
Desserts
- Schuimtaartje met passievrucht – 11
- Soepje van citrusfruit met zachte kruiden, vanille-ijs – 11
- Crème brûlée – 11
- Ijsbordje, 3 bollen – 11
Onze ijssmaken: vanille, chocolade, aardbei
Onze sorbetsmaken: citroen, framboos, peer
Bij restaurant La Pomme de Pin draait alles om smaak, versheid en duurzaamheid.
Onze keukenbrigade werkt nauw samen met lokale producenten en leveranciers om de meest heerlijke gerechten te creëren.
- Aux Saveurs des Dolmens te Wéris
- Grafé Lecocq te Namur
- Delhaye te Marche-en-Famenne
- Fromagerie Vasedel (Houffalize)
- F.A.R. Salaisons te Izier
- Brasserie Minne te Baillonville
- Brasserie Lupulus te Gouvy
- Brasserie de la Lesse te Dinant
Vind het antwoord op al uw vragen
- Grote gratis parkeerplaats met 6 elektrische laadpalen.
- Je hond is welkom, echter enkel op het terras.
- Toegankelijk voor roltoelgebruikers (aangepast toilet, geen treden, stoelverhoger voor tafels).
- Gratis WiFi ter plaatse.
- Mogelijkheid tot privatisatie.
- Reserveren wordt aanbevolen.
- Heb je allergieën of intoleranties? We adviseren je graag en passen onze gerechten waar mogelijk aan je behoeften aan.
Lunch
Lunch
Beschikbaar van vrijdag tot zondag van 12 tot 15 uur.
Tijdens schoolvakanties 7/7.
Hoofdgerechten
- Orientaalse soep – 9
- Croque-monsieur op een spiesje – 14
- Croque-twee kazen op een spiesje – 14
- Koude pastasalade met rode pesto en Italiaanse garnituur – 14
Supplement kippenreeptjes – 4 - Bruschetta met groene pesto, kerstomaatjes en sardines op een bedje van rucola – 16
Desserts – 11
- Soepje van citrusfruit met zachte kruiden, vanille-ijs
- Ijsbordje, 3 bollen
Onze ijssmaken: vanille, chocolade, aardbei
Onze sorbetsmaken: citroen, framboos, peer
Beschikbaar van vrijdag tot zondag van 12 tot 21 uur.
- Aperitiefplankje met verse producten om te delen (2 pers.) – 12
- Potje ijs van de boerderij Paquet – 4,5
A la carte (tot 24/10)
A la carte
Beschikbaar van woensdag tot zaterdag van 18 tot 21 uur.
Tijdens schoolvakanties van maandag tot zaterdag van 18 tot 21 uur.
Voorgerechten
- Gepocheerd ei van hoeve Paquet (Morville), puree van bintjes met kervel en tijm, gerookte schelvis en haringeitjes – 16
- Meloen en artisanale gerookte ham van F.a.r. (Izier), espuma de burrata en pesto van rucola – 15
- Gazpacho van het huis (komkommer, gele en rode paprika, look, tomaten, witte uiten) brunoises en pijnboompitten – 12
- Tartaar van tomaat en komkommer, gerookte zalm, tzatzíki – 15
- Tagliata van rund (+- 120 gr), rucola, kappertjes, vierge olie en balsamicocrème, gebraden kerstomaatjes – 18
Hoofdgerechten
- Gebraden haantje, Provençaalse saus, frieten, gemengd slaatje – 23
- Tagliata van rund (+- 220 gr) op Italiaanse wijze, verse tagliatelle, gekonfijte tomaten, parmezaan en rucola – 25
- Zeebaarsfilets, malse worteltjes, geprakte aardappelen met fijne uitjes, Chimichurrisaus – 27
- Onze gegrilde burger met Kamado, ketchup van het huis, kaassaus, fijngeknipte little gem en crispy uitjes – 23
- Groentetaart, geitenkaas Pèlemont « fromagerie Vasedel » (Houffalize), vinaigrettteslaatje – 18
- Onze Caesarsalade, wilde Argentijnse garnalen, kalkoen, little gem en garnituur – 21
- Côte à l’os charolaise 2 personen (+- 1.200 gr), bearnaisesaus, aardappel in de schil, salade van hardgekookte eieren – 70 voor 2
(bleu of saignant – dezelfde gaartijd voor beide personen)
Desserts – 11
- Schuimtaartje met passievrucht
- Soepje van citrusfruit met zachte kruiden, vanille-ijs
- Crème brûlée
- Ijsbordje, 3 bollen
Onze ijssmaken: vanille, chocolade, aardbei
Onze sorbetsmaken: citroen, framboos, peer
Brasseriemenu
Brasserie menu – € 34
Beschikbaar van woensdagavond tot zaterdagavond van 18 tot 21 uur.
Tijdens schoolvakanties van maandag tot zaterdag van 18 tot 21 uur.
Voor- hoofdgerecht en dessert
- Kaaskroketten
- Gehaktballetjes met tomatensaus, frietjes en gemengde salade
- Keuze uit 2 bolletjes ijs
Onze ijssmaken: vanille, chocolade, aardbei
Onze sorbetsmaken: citroen, framboos, peer
Menu 'Gourmet' (tot 24/10)
Gourmetmenu – € 45
Beschikbaar van woensdag- tot zaterdagavond van 18 tot 21 uur.
Tijdens schoolvakanties van maandag tot zaterdag van 18 tot 21 uur.
Maak je keuze uit één voor-, hoofd- en nagerecht
Voorgerechten
- Gepocheerd ei van hoeve Paquet (Morville), puree van bintjes met kervel en tijm, gerookte schelvis en haringeitjes
- Meloen en artisanale gerookte ham van F.a.r. (Izier), espuma de burrata en pesto van rucola
- Gazpacho van het huis (komkommer, gele en rode paprika, look, tomaten, witte uiten) brunoises en pijnboompitten
- Tartaar van tomaat en komkommer, gerookte zalm, tzatzíki
- Suggestie van de dag
Hoofdgerechten
- Gebraden haantje, Provençaalse saus, frieten, gemengd slaatje
- Tagliata van rund (+- 220 gr) op Italiaanse wijze, verse tagliatelle, gekonfijte tomaten, parmezaan en rucola
- Onze gegrilde burger met Kamado, ketchup van het huis, kaassaus, fijngeknipte little gem en crispy uitjes
- Onze Caesarsalade, wilde Argentijnse garnalen, kalkoen, little gem en garnituur
- Suggestie van de dag
Desserts
- Schuimtaartje met passievrucht
- Soepje van citrusfruit met zachte kruiden, vanille-ijs
- Crème brûlée
- Ijsbordje, 3 bolletjes ijs of sorbet naar keuze
- Suggestie van de dag
Voor onze kleintjes
Voor onze kleintjes (4 – 12 jaar)
Hoofdgerecht + dessert – € 15
Beschikbaar van woensdagavond tot zaterdagavond van 18 tot 21 uur.
Tijdens schoolvakanties 7/7.
Hoofdgerechten
- Pasta met ham en kaas
- Balletjes in tomatensaus
- Krokante kipfilet
- Zeebaarsfilet meunière
Deze gerechten worden geserveerd met een slaatje en frieten.
Op verzoek kunnen de frieten worden vervangen door puree of tagliatelle.
Desserts
- Bolletje ijs of sorbet naar keuze
Onze ijssmaken: vanille, chocolade, aardbei
Onze sorbetsmaken: citroen, framboos, peer
Zondagavond Menu
Zondagavond Menu
Beschikbaar op zondagavond van 18 tot 21 uur.
Voorgerechten
- Kaaskroketten – 12
- Orientaalse soep – 9
- Gazpacho van het huis (komkommer, gele en rode paprika, look, tomaten, witte uiten) brunoises en pijnboompitten – 12
- Bruschetta met groene pesto, kerstomaatjes en sardines op een bedje van rucola – 16
Hoofdgerechten
- Koude pastasalade met rode pesto en Italiaanse garnituur – 14
Supplement kippenreeptjes – 4 - Gebraden haantje, Provençaalse saus, frieten, gemengd slaatje – 23
- Onze Caesarsalade, wilde Argentijnse garnalen, kalkoen, little gem en garnituur – 21
- Gehaktballetjes met tomatensaus, frietjes en gemengde salade – 20
- Onze gegrilde burger met Kamado, ketchup van het huis, kaassaus, fijngeknipte little gem en crispy uitjes – 2
Desserts
- Schuimtaartje met passievrucht – 11
- Soepje van citrusfruit met zachte kruiden, vanille-ijs – 11
- Crème brûlée – 11
- Ijsbordje, 3 bollen – 11
Onze ijssmaken: vanille, chocolade, aardbei
Onze sorbetsmaken: citroen, framboos, peer
Lokale leveranciers
Bij restaurant La Pomme de Pin draait alles om smaak, versheid en duurzaamheid.
Onze keukenbrigade werkt nauw samen met lokale producenten en leveranciers om de meest heerlijke gerechten te creëren.
- Aux Saveurs des Dolmens te Wéris
- Grafé Lecocq te Namur
- Delhaye te Marche-en-Famenne
- Fromagerie Vasedel (Houffalize)
- F.A.R. Salaisons te Izier
- Brasserie Minne te Baillonville
- Brasserie Lupulus te Gouvy
- Brasserie de la Lesse te Dinant
Veel gestelde vragen
Vind het antwoord op al uw vragen
- Grote gratis parkeerplaats met 6 elektrische laadpalen.
- Je hond is welkom, echter enkel op het terras.
- Toegankelijk voor roltoelgebruikers (aangepast toilet, geen treden, stoelverhoger voor tafels).
- Gratis WiFi ter plaatse.
- Mogelijkheid tot privatisatie.
- Reserveren wordt aanbevolen.
- Heb je allergieën of intoleranties? We adviseren je graag en passen onze gerechten waar mogelijk aan je behoeften aan.
Op zoek naar een locatie om een privé- of bedrijfsevenement te organiseren?
Bekijk onze mogelijkheden en zalen voor je evenementen (van 20 tot 300 personen).
Onze medewerkers zullen alles in het werk stellen om er een onvergetelijke dag van te maken.
Boek een privétafel of een culinaire workshop met onze chef-kok (max 12 personen).
Geen zin meer om te rijden? Boek een overnachting ter plaatse
Combineer uw culinaire ervaring met een verblijf in een superiorkamer (infrarood) of wellnesskamer (privé sauna, regendouche en bubbelbad): ontspanning gegarandeerd!
Als gezin :
Op zoek naar eenvoud? Geniet van de nabijheid van de comfortkamers (4 tot 6 personen) om de kinderen na de maaltijd snel naar bed te brengen.