Welkom bij ons
Kom genieten van een
(h)eerlijke keuken!
Restaurant
La Pomme de Pin
Het Concept
Menu
We zijn geopend van woensdag- tot zaterdagavond en op zaterdag- en zondagmiddag.
Tijdens de schoolvakanties zijn we 7/7 geopend voor lunch en diner.
Ontbijt
€ 18 p.p. (4-12 jaar: €9)
(Elke dag geserveerd van 8.00 tot 10.00 uur)
Begin uw dag goed met ons heerlijke continentale ontbijt.
Op het menu: Een mooie buffet met warme en koude, zoete en hartige producten.
Lunchmenu
(Beschikbaar tussen 12u en 14u, weekends en schoolvakanties)
Hoofdgerechten om te delen (of niet…):
- Soep van de dag met knoflookbrood – 9
- Mini-Samosas met groenten (vegetarisch) – 9
- Kleine gelakte kippenbrochetjes – 9
- Vientnamese mini-loempias (vegetarisch) – 12
- Croque-monsieur op een spiesje – 14
- Croque-twee kazen op een spiesje – 14
- Grote plank met verse producten – 16
- Grote plank assortiment van warme producten – 16
Desserts :
- Potje ijs van de boerderij Paquet – 4,5
A la carte
Voorgerechten
- Crème van courgette en komkommer, geroosterde pompoenpitten – 13
- Gravlax van zalm gemarineerd met gin en rode biet, zwarte roggebrood en gezouten boter met fleur de sel – 18
- Carpaccio van tomaten, burrata, huisgemaakte pesto – 18
- Royale carpaccio van rundsvlees, schilfers foie gras, vijgenchutney, rucola en hazelnootolie – 20
- Meloentartaar, ham van bij FAR (Izier), tzatziki en feta – 17
Hoofdgerechten
- Rundstartaar naar eigen smaak bereid, met frietjes en salade met vinaigrette – 25
- Varkenshaasje, saus van lokaal bier met een vleugje mosterd, seizoensgroenten – 26
- Pappardelle met tomatensaus en aubergine « graffiti » (bio), geraspte pecorino ramano – 21
Met scampi’s – 27 - Gele gevogelte supreme, fijne champagnesaus, seizoensgarnituur – 23
- Exclusief: onze échte Belgische mosselen- 29
- Marinière (natuur)
- Witte wijn
- Lookroom
- Chorizo
Desserts – 11
- Geflambeerd ananas, geroosterd met zoete specerijen en kokosroomijs
- Taartje van citroen en bobbessen, coulis van rode vruchten
- Crème brûlée met lavendel
- Soepje van citrusvruchten, vanille-ijs
Gourmetmenu
€ 45 p.p.
Maak je keuze uit een voor- hoofdgerecht en dessert
Voorgerechten
- Crème van courgette en komkommer, geroosterde pompoenpitten
- Gravlax van zalm gemarineerd met gin en rode biet, zwarte roggebrood en gezouten boter met fleur de sel
- Meloentartaar, ham van bij FAR (Izier), tzatziki en feta
Hoofdgerechten
- Varkenshaasje, saus van lokaal bier met een vleugje mosterd, seizoensgroenten
- Pappardelle met tomatensaus en aubergine « graffiti » (bio), geraspte pecorino ramano
Met scampi’s +€ 3 - Gele gevogelte supreme, fijne champagnesaus, seizoensgarnituur
Desserts
- Geflambeerd ananas, geroosterd met zoete specerijen en kokosroomijs
- Taartje van citroen en bobbessen, coulis van rode vruchten
- Crème brûlée met lavendel
- Soepje van citrusvruchten, vanille-ijs
Brasserie menu
€ 36 p.p.
Hoofdgerecht en dessert
- Onze échte Belgische mosselen- 29
- Marinière (natuur)
- Witte wijn
- Lookroom
- Chorizo
- Dessert van het moment
Voor onze kleintjes (4 – 12 jaar)
Hoofdgerecht + dessert
€ 15 p.p.
Beschikbaar van woensdagavond tot zaterdagavond van 18 tot 21 uur.
Tijdens schoolvakanties 7/7.
Hoofdgerechten
- Pasta met ham en kaas
- Balletjes in jagersaus
- Krokante kipnuggets
- Beignets van koolvis uit Alaska
Deze gerechten worden geserveerd met een slaatje en frieten.
Op verzoek kunnen de frieten worden vervangen door aardappelen, aardappelkrokettjes of tagliatelle.
Desserts
- Ijs smaakje van de dag
Bij restaurant La Pomme de Pin draait alles om smaak, versheid en duurzaamheid.
Onze keukenbrigade werkt nauw samen met lokale producenten en leveranciers om de meest heerlijke gerechten te creëren.
- Aux Saveurs des Dolmens te Wéris
- Grafé Lecocq te Namur
- Delhaye te Marche-en-Famenne
- Fromagerie Vasedel (Houffalize)
- F.A.R. Salaisons te Izier
- Brasserie Minne te Baillonville
- Brasserie Lupulus te Gouvy
- Brasserie de la Lesse te Dinant
Vind het antwoord op al uw vragen
- Grote gratis parkeerplaats met 6 elektrische laadpalen.
- Je hond is welkom, echter enkel op het terras.
- Toegankelijk voor roltoelgebruikers (aangepast toilet, geen treden, stoelverhoger voor tafels).
- Gratis WiFi ter plaatse.
- Mogelijkheid tot privatisatie.
- Reserveren wordt aanbevolen.
- Heb je allergieën of intoleranties? We adviseren je graag en passen onze gerechten waar mogelijk aan je behoeften aan.
Ontbijt
Ontbijt
€ 18 p.p. (4-12 jaar: €9)
(Elke dag geserveerd van 8.00 tot 10.00 uur)
Begin uw dag goed met ons heerlijke continentale ontbijt.
Op het menu: Een mooie buffet met warme en koude, zoete en hartige producten.
Lunchmenu
Lunchmenu
(Beschikbaar tussen 12u en 14u, weekends en schoolvakanties)
Hoofdgerechten om te delen (of niet…):
- Soep van de dag met knoflookbrood – 9
- Mini-Samosas met groenten (vegetarisch) – 9
- Kleine gelakte kippenbrochetjes – 9
- Vientnamese mini-loempias (vegetarisch) – 12
- Croque-monsieur op een spiesje – 14
- Croque-twee kazen op een spiesje – 14
- Grote plank met verse producten – 16
- Grote plank assortiment van warme producten – 16
Desserts :
- Potje ijs van de boerderij Paquet – 4,5
A la carte (avond)
A la carte
Voorgerechten
- Crème van courgette en komkommer, geroosterde pompoenpitten – 13
- Gravlax van zalm gemarineerd met gin en rode biet, zwarte roggebrood en gezouten boter met fleur de sel – 18
- Carpaccio van tomaten, burrata, huisgemaakte pesto – 18
- Royale carpaccio van rundsvlees, schilfers foie gras, vijgenchutney, rucola en hazelnootolie – 20
- Meloentartaar, ham van bij FAR (Izier), tzatziki en feta – 17
Hoofdgerechten
- Rundstartaar naar eigen smaak bereid, met frietjes en salade met vinaigrette – 25
- Varkenshaasje, saus van lokaal bier met een vleugje mosterd, seizoensgroenten – 26
- Pappardelle met tomatensaus en aubergine « graffiti » (bio), geraspte pecorino ramano – 21
Met scampi’s – 27 - Gele gevogelte supreme, fijne champagnesaus, seizoensgarnituur – 23
- Exclusief: onze échte Belgische mosselen- 29
- Marinière (natuur)
- Witte wijn
- Lookroom
- Chorizo
Desserts – 11
- Geflambeerd ananas, geroosterd met zoete specerijen en kokosroomijs
- Taartje van citroen en bobbessen, coulis van rode vruchten
- Crème brûlée met lavendel
- Soepje van citrusvruchten, vanille-ijs
Onze menu's (avond)
Gourmetmenu
€ 45 p.p.
Maak je keuze uit een voor- hoofdgerecht en dessert
Voorgerechten
- Crème van courgette en komkommer, geroosterde pompoenpitten
- Gravlax van zalm gemarineerd met gin en rode biet, zwarte roggebrood en gezouten boter met fleur de sel
- Meloentartaar, ham van bij FAR (Izier), tzatziki en feta
Hoofdgerechten
- Varkenshaasje, saus van lokaal bier met een vleugje mosterd, seizoensgroenten
- Pappardelle met tomatensaus en aubergine « graffiti » (bio), geraspte pecorino ramano
Met scampi’s +€ 3 - Gele gevogelte supreme, fijne champagnesaus, seizoensgarnituur
Desserts
- Geflambeerd ananas, geroosterd met zoete specerijen en kokosroomijs
- Taartje van citroen en bobbessen, coulis van rode vruchten
- Crème brûlée met lavendel
- Soepje van citrusvruchten, vanille-ijs
Brasserie menu
€ 36 p.p.
Hoofdgerecht en dessert
- Onze échte Belgische mosselen- 29
- Marinière (natuur)
- Witte wijn
- Lookroom
- Chorizo
- Dessert van het moment
Voor onze kleintjes (avond)
Voor onze kleintjes (4 – 12 jaar)
Hoofdgerecht + dessert
€ 15 p.p.
Beschikbaar van woensdagavond tot zaterdagavond van 18 tot 21 uur.
Tijdens schoolvakanties 7/7.
Hoofdgerechten
- Pasta met ham en kaas
- Balletjes in jagersaus
- Krokante kipnuggets
- Beignets van koolvis uit Alaska
Deze gerechten worden geserveerd met een slaatje en frieten.
Op verzoek kunnen de frieten worden vervangen door aardappelen, aardappelkrokettjes of tagliatelle.
Desserts
- Ijs smaakje van de dag
Lokale leveranciers
Bij restaurant La Pomme de Pin draait alles om smaak, versheid en duurzaamheid.
Onze keukenbrigade werkt nauw samen met lokale producenten en leveranciers om de meest heerlijke gerechten te creëren.
- Aux Saveurs des Dolmens te Wéris
- Grafé Lecocq te Namur
- Delhaye te Marche-en-Famenne
- Fromagerie Vasedel (Houffalize)
- F.A.R. Salaisons te Izier
- Brasserie Minne te Baillonville
- Brasserie Lupulus te Gouvy
- Brasserie de la Lesse te Dinant
Veel gestelde vragen
Vind het antwoord op al uw vragen
- Grote gratis parkeerplaats met 6 elektrische laadpalen.
- Je hond is welkom, echter enkel op het terras.
- Toegankelijk voor roltoelgebruikers (aangepast toilet, geen treden, stoelverhoger voor tafels).
- Gratis WiFi ter plaatse.
- Mogelijkheid tot privatisatie.
- Reserveren wordt aanbevolen.
- Heb je allergieën of intoleranties? We adviseren je graag en passen onze gerechten waar mogelijk aan je behoeften aan.
Op zoek naar een locatie om een privé- of bedrijfsevenement te organiseren?
Bekijk onze mogelijkheden en zalen voor je evenementen (van 20 tot 300 personen).
Onze medewerkers zullen alles in het werk stellen om er een onvergetelijke dag van te maken.
Boek een privétafel of een culinaire workshop met onze chef-kok (max 12 personen).
Geen zin meer om te rijden? Boek een overnachting ter plaatse
Combineer uw culinaire ervaring met een verblijf in een superiorkamer (infrarood) of wellnesskamer (privé sauna, regendouche en bubbelbad): ontspanning gegarandeerd!
Als gezin :
Op zoek naar eenvoud? Geniet van de nabijheid van de comfortkamers (4 tot 6 personen) om de kinderen na de maaltijd snel naar bed te brengen.